Tuesday, November 30, 2010

Jackie Evancho

See lihtsalt niii ebareaaalne. Tüüp on kümne aastane alles.

America's Got Talent, Jackie Evancho

Pii

Pii komakohtade arvutamises püstitati uus rekord.
Viimane lõik.
Ma ei tea, kui igav võib inimesel olla, et õppida pähe pi täielik väärtus ja pärast seda veel 24 tundi järjest ette lugeda. Selle asemel oleks saanud miljon muud põnevamat ja KASULIKUMAT asja teha. Kus on mõistus ma aru ei saa.
Ja mõelda veel, et ta tegi seda kõike selleks, et enda nimi raamatusse saada. Okei, nimi raamatus. Mingi väike kuulsus ja nii, aga kes ta nime ikka mäletab. Mina näiteks ei vaevu seda lugemagi, kuna arvan, et ta ikka päris peastsoe.

Monday, November 29, 2010

Nii ei saa,

Käisin täna linna peal. Nii hea on esmaspäeval alles kella kaheksast ärgata ja siis reaalselt kolm tundi lihtsalt sättida nsm. Viisin Hendri vanaisa juurde ja sain siis Karmeniga kokku. Tsillisime siis ülemistes. Karmen leidis endale mantli ja ma salli ning kindad nagu plaanitud. Peale selle sain leopardi mustriga ühe pluusi ja musta mingise asja. Karmenile sobitasin ka ühe ülikhuuli pluusi selga. See sitaks sobis talle, aga ta ei tahtnud osta. Lõpuks pika sundimise peale ostis ära. Sinna juurde ostis ka ikkagi mingi tavalise T-särgi.
Mul on ka ülikhuul advendikalender.

Hendri on täiesti käest ära läinud. Ta võtab juba asju mu rahakotist ja kristeli käekotist. Loodan, et see kasvab välja. Pealeselle, see pilt, mille Laura mu isast ja minust joonistas.

Kas näete seda väikest punast seal. No väike jah, aga rikub selle pildi ikka korralikult. Esimene asi, kui ma selle pildiga üks pühapäev siia Kristeli juurde jõudsin ütlesin Hendrile,et
seda pilti tema ei tohi puutuda. See on tähtis. Siia ei joonista ta mitte kriipsugi mitte millegagi.
Täna võtsin siis selle pildi arvutilaua kõige KÕRGEMA äärepealt ja mis ma nägema pidin oligi täpselt selline. Ma sain lihtsalt nii vihaseks ja nüüd küll aitab. Vähe sellest, et ta mu asjades sorib, ta lihtsalt ei või sõna kuulata. Kõike vaja vastupidi teha.

Natuke rõõmsamat tooni ka. Nädalavahetus. Pühapäev tsillisin tühja, laupäev käisin Jürgen Veberit vaatamas ja reedel istusime Hela pool.
Helapool oli ikka päris kirju kari kohal. Vahepeal läks asi juba natuke masendavaks, aga ikka juhtub. Pilte eriti ei teinudki, aga niipalju sai ikkagi tehtud...
 Hela ja Karina hommikusöök.
 Mängisin Zeenjat natuke :D :D :D
 Jeah, täpselt nii see oli.
 Kõige armsam kiisu üldse.


Minu hommikusöök.













Tegin emale ka sünnipäeva puhul siis kokki. Lihtsalt tuli tuju.



Mmmmm, Hea tort tuli tegelt.

Aga nüüd ma tudile ära. Varsti vaheaeg ja hinded ja asjad tuleks korda saada plus veel kaks olümpiaadi ees ja miljon muud geeniusliku plaani.   

Wednesday, November 3, 2010

Haige :(


Tekitad sõltuvus
hasarti langend ma.

Nüüd õnneks juba paranen, aga kaks päeva koolist puudunud. No nii palju siis sellest, et see veerand hakkan korralikult koolis käima, kuna mul vaja paremat tunnistust , kui kajaril ja blablabla.

Kaks päeva olnud vabad ja tegelend kõigega, mis mulle meeldib. Maganud.
Nüüd tudiaeg läbi ja tõmban pildid ja asjad ka ära  ja riputan osa siia.

Vaheajal...

...sai tehtud kohustuslik grupi pilt...
... ja kohustuslik musipilt.
 ... sai kiusata Hendriku juures ta kassi.

 ... sai ka Antero jalad ära kreemitatud.
 ... Sai põletada jooki,...
  ...viina plastpudelisse ümber kallata ja tõestada, et mina Triinu oleme väga halvad kokad. Isegi pelmeenide küpsetamisega me hakkam ei saanud.











Muidugi erinevat saasta oli veel, aga need olid põhilised asjad, mille võin nüüd oma "Enne kui surra saan peavad tehtud olema" listist maha tõmmata.

Renate- Hasart on viimasel ajal olnud ikka päris põhiteemaks mu peas.
Imelik, kuidas saab nii kergelt millegist või kellegist sõltuvusse sattuda. See lausa müstiline ja vahest lausa hävitav.